Om oss

Crazy Candy etablerade sin första butik i Uppsala den 4 april 2020. Eftersom det var mitt under brinnande farsot med en pågående pandemi som tvingade stora delar av samhället att ställa om till hemarbete var det in i det sista osäkert hur vi skulle göra. Vi stod och velade. Det var många som uppmanade oss att skjuta på etableringen med anledning av den pågående pandemin. 

Vi hade två val: 1. att skjuta på vår lansering till dess att pandemin är över eller 2. Öppna butiken och införa extrema försiktighetsåtgärder och hoppas på det bästa. 

Med facit i hand är vi glada för att vi valde det sistnämnda. Redan på öppningsdagen ringlade kön utanför butiken enda till sen kväll. Och kunderna har kommit tillbaka. 

Eftersom vi öppnade i en tid med social distansering och mitt under en pågående pandemi har vi haft möjligheten att anpassa vår butik till rådande situation. Vi har bland annat infört strikta hygienregler för alla som vill vistas i vår butik. Vi har speciella öppettider för dem som tillhör någon någon riskgrupp och har nu även börjat erbjuda hemleverans av lösgodis, läsk, snacks, chips och glass över hela Uppsala.